Régóta dédelgetett vágyad, hogy formába hozd magad, és nyitott vagy, hogy ne csak a táplálkozásodon változtass, hanem a számodra megfelelő mozgásformát és életmódot is megtaláld?

Akkor Kocsis Alexandra és a FitBalance – Étrend közös programját Neked találták ki, hogy egy varázs- ütésre megváltozz Te, és persze … az életed!

A Kocsis Alexandra Alakvarázsló miért egyedülálló a magyar piacon?

Kocsis Alexandra és a FitBalance – Étrend dietetikusai a hét minden napjára profi étrendet készítenek Neked, így nemcsak számolnod nem kell a kalóriákat, hanem mindennap friss, egészséges, a fogyásodat támogató étel kerül a tányérodra.

Kocsis Alexandra és profi szakmai stábja segítenek összeállítani a számodra legmegfelelőbb edzésprogramot a hozzá tartozó étrenddel, emellett megismertetnek a fitness világ rejtelmeivel, az edzőtermi eszközök használatával, a táplálékkiegészítők és az egészséges gasztronómia ismereteivel – így könnyedén formába hozhatod magad!

A jelentkezésről:

Bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, hogy nem szeretne lemaradni a Magyarországon egyedülálló programról! Az Alakvarázsló 1 hónapos időtartamban, 4 szombati napot vesz igénybe.

Hogy fokozzuk az izgalmakat, havonta maximum 9 fő jelentézését fogadjuk el, hogy a programban résztvevők a legnagyobb figyelmet élvezhessék.

Minden résztvevő számára díjmentesen biztosítjuk

  •  a napi étrendet a FitBalance – Étrend jóvoltából (1 hét)
  • 1 teljes hónapra a fitness terem bérletet
  • a BioTech USA táplálékkiegészítő csomagját

 

Az Alakvarázsló Program tartalma:

  • 4 hétvégén át tartó szeminárium
  • 2 alkalmas edzőtermi személyi edzés
  • egészség-centrikus gasztronómiai tanácsadás, főzéssel
  • komplett szakmai programleírás, ami tartalmazza az edzésterveket, az egészséges recepteket, a táplálékkiegészítők és a fitness teremben található gépek leírását, ismertetőjét

A program ára összesen: 47.900 Ft

 

Mi a Kocsis Alexandra Alakvarázsló program célja?

Célkitűzésünk, hogy mindenkivel megismertessük a mozgás, valamint az egészséges étkezés fontosságát, és felhívjuk a figyelmet a rossz táplálkozási szokásokból, valamint a mozgás elhanyagolásából eredő egészségügyi, valamint lelki problémákra.

Kocsis Alexandra és a FitBalance – Étrend felkészült és tapasztalt szakmai stábja segít Neked az egyszerű, rövid, de mégis hatékony heti mozgásprogram összeállításában. Mindezt a Te igényeidhez és lehetőségeidhez igazítva, legyen szó otthoni, vagy fitness teremben történő sportolásról. Csak étkezéssel nem lehet hosszú távú eredményt elérni, a tartós súlycsökkenéshez, valamint annak megtartásához elengedhetetlen a folyamatos mozgás, illetve egy teljes életmódváltás. A legfontosabb az étkezés és a mozgás harmóniája! A Kocsis Alexandra Alakvarázsló Program ezt a két nélkülözhetetlen dolgot kapcsolja össze: az egészséges étkezést és a megfelelő mozgást.

 

Még miért érdemes csatlakozni az Alakvarázslóhoz?

Mert mi az álomalakod eléréséig nem hagyunk egyedül!
Weboldalainkon (www.kocsisalexandra.comwww.fitbalance.hu) és a Facebookon naponta nyomon követheted a szerencsések fogyását, így minden apró trükköt elleshetsz a program résztvevőitől. Ingyen cseveghetsz, megoszthatod lelki nehézségeidet, örömödet, bánatodat, és még videókat is feltölthetsz.

Mi felkészültünk a kihívásra, most rajtad a sor! Kocsis Alexandra és az Alakvarázsló csapata várja jelentkezésedet!