A pizza a világ egyik legkedveltebb étele, kortól és nemtől függetlenül szinte mindenki szereti. Finom és laktató, ráadásul gyors és praktikus megoldása a munkahelyi ebédnek, de az esti vacsorának is. Ám amennyire ízletes, épp annyira haszontalan is lehet egy hagyományos pizza.

A FITBALANCE light pizzák teljes kiőrlésű, frissen gyúrt tésztából készülnek, házi alapszószokkal és eredeti, ízletes, csökkentett kalóriatartalmú feltétekkel sülnek. Finomak, egészségesek, minőségiek!

Nem csak külső megjelenésünk, hanem életminőségünk és egészségi állapotunk múlik azon, hogy milyen ételeket fogyasztunk.

A FITBALANCE light tésztaalap tápanyagokban gazdag élelmi rostokat és ásványi anyagokat (B-vitamin, E-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, foszfor) tartalmaz. Élettani hatását tekintve jó az emésztésre, egészségesebb, mint a hagyományos pizzatészták.

RENDELJ JÚNIUS 1-TŐL FITBALANCE PIZZÁT BŰNTUDAT NÉLKÜL!

3 különböző ízvilág:

Sonkás-gombás-kukoricás

Hawaii light

Fokhagymás-telfölös-csirkés

Speciális konyhatechnológiai eljárásunkkal a felhasznált minőségi nyersanyagok vitamintartalma csupán minimálisan csökken – pizzáink ízletesek és egészségesek, tápértékük magas.

Gabi tipp:

Nálunk egy pizza férfias adag! Ha diétázol, ajánlom, hogy egy adagnak csak a felét edd meg, a másik felét hagyd meg a következő étkezésre.