ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT WEBOLDALUNKON!

A Fitbalance étrend

A rendszerben összeállított ételeink alacsony kalória és szénhidrát tartalmúak, de minden olyan összetevő megtalálható bennük, amit az egészséges táplálkozás mai irányelvei megkívánnak, a testet károsító adalékanyagoktól viszont teljességgel mentesek!

Tapasztalt szakembereink a legújabb kutatási adatok, valamint a legkorszerűbb alapanyagok és konyhatechnológiai módszerek figyelembevételével tervezik meg és készítik el a FITBALANCE étrend ételeit. Alacsony cukor és szénhidrát tartalmuknál fogva nem hizlalnak, de az átlagnál magasabb fehérjetartalom miatt kifejezetten ajánlott a heti rendszerességgel sportolók számára is.

Személyesen

Kitöltött megrendelőlapját leadhatja személyesen a területi képviselőjének.

Adja le rendelését személyesen!

Kitöltött megrendelőlapját leadhatja személyesen a területi képviselőjének.

Telefonon

Adja le rendelését telefonon a
(06-1) 210-96-25-ös telefonszámon!

Telefonos ebédrendelés

Adja le rendelését telefonon a
(06-1) 210-96-25-ös telefonszámon!

Faxon

Adja le rendelését faxon a
(06-1) 299-80-10-es számon!

Adja le rendelését faxon!

Adja le rendelését faxon a
(06-1) 299-80-10-es számon!

Online

Válassza az internetes ebédrendelést!

Internetes ebébrendelés

Adja le rendelését online! Tekintse meg az étlapot!

Rendelési határidők

Hétfőre Keddre Szerdára Csütörtökre Péntekre Szombatra Vasárnapra
Területi képviseőnél, személyesen előző hét péntek tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
Telefonon előző hét péntek 15.00 óra tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
On-line frissen regisztrált („jelölt”) státusz esetén előző hét péntek 15.00 óra tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
On-line „jóváhagyott” státusz esetén előző hét szombat 12.00 óra tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
Faxon előző hét péntek 12.00 óra tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra

Rendelés leadási, módosítási határidők tárgyhétre vonatkozóan. (Amennyiben a tárgyhéten munkaszüneti napok vannak, kérjük telefonos ügyfélszolgálatunkon érdeklődjön a rendelési határidőkről.)

Miért válasszon minket?

Mi a legtalálóbb szó, ami a mai diétákról elsőként eszünkbe juthat? Talán az ígéretek. Megszámlálhatatlan csodamódszer, tabletta és termék található a piacon, amelyek váltig állítják, tudják a megoldást! Azt hirdetik, hogy ez a legjobb választás, és csakis ettől fogyhatsz le.
Mert a fogyókúra és a diétázás ennél jóval összetettebb dolog, egyetlen termék képtelen teljes életmódváltást előidézni, erre csak egy átfogó rendszer lehet képes.
Nem igaz, hogy mozgással mindent kompenzálni lehet! Ne higgyük el, hogy a különféle tabletták önmagukban megszabadíthatnak a súlyfeleslegtől!

Ha azonnal ható csodaszerekre és instant súlyfelesleg csökkenésre ácsingózik, rossz helyen jár! Mi bizonyított, tudományos alapon összeállított, mindenre kiterjedő módszert alkalmazunk a gyakorlatban, mellyel Ön is tartós sikert érhet el, és megnyílik a világ!

Nekem sikerült!

Mi magunk is a FitBalance módszerével és étrendjével biztosítjuk szó szerinti világbajnok formánkat. Kell ennél több bizonyíték? Mindennek az étkezés az alapja, azonban a hosszú távú eredményhez, a tartós súlycsökkenéshez, valamint annak megtartásához elengedhetetlen a folyamatos mozgás is.
Minőségi, kiválóan elkészített ételek, eddig sosem csalódtam. Ajánlom minden fogyókúrázónak.
Fekete Róbert
Minden korrekt volt és gördülékeny, a rendelésem szépen megérkezett hozzám.
Varga Liza

Hírek

Ne maradj le az újdonságokról!

Tájékoztató Fitbalance ügyfeleknek

Amint arról talán már Ön is hallott, 2018. május 25-én hatályba lépett az Európai

Sikeres diéta

Sokakban még mindig él a tévhit, hogy a fogyókúra önsanyargatásról és koplalásról szól. Valójában a táplálék megvonásával éppen az ellenkező hatást éred el: ha a fogyás átmenetileg be is indul, hosszabb távon jelentősebb súlygyarapodásra készülhetsz.

Jelentkezz Te is Kocsis Alexandra alakformáló programjára!

Régóta dédelgetett vágyad, hogy formába hozd magad, és nyitott vagy, hogy ne csak a

Pizza-mánia: büntetlen bűnbeesés?

A pizza a világ egyik legkedveltebb étele, kortól és nemtől függetlenül szinte mindenki szereti.

Itt találkozhattál már velünk

Iratkozz fel a különleges kedvezményekért!


Az adatvédelmi tájékoztatót és a szabályzatot elolvastam és elfogadom. Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi szabályzat